|
||
| Mama Mama we all go to hell Mama we all go to hell I’m writing this letter and wishing you well Mama we all go to hell Oh well now Mama we’re all gonna die Mama we’re all gonna die Stop asking me questions I’d hate to see you cry Mama We’re all gonna die And when we go don’t blame us We’ll let the fires just bathe us You made us oh so famous We’ll never let you go And when you go don’t return to me my love Mama we’re all full of lies Mama we’re meant for the flies And right now they’re building a coffin your size Mama We’re all full of lies Well mother, what the war did to my legs and to my tongue You should have raised a baby girl I should have been a better son If you could coddle the infestion They can amputate at once You should have been I could have been a better son And when we go don’t blame us We’ll let the fires just bathe us You made us oh so famous We’ll never let you go She said “you ain’t no son of mine” For what you done they’re gonna find A place for you and just to mind Your manners when you go And when you go don’t return to me my love Mama We all go to hell Mama we all go to hell It’s really quite pleasant Except for the smell Mama we all go to hell 2 - 3 - 4 Mama! mama! mama! And if you would call me your sweetheart I’d maybe then sing you a song But there’s shit that i’ve done with this fuck of a gun You would cry out your eyes all along We’re damned after ll Through fortune and fame we fall And if you can stay then i’ll show you the way to return to the ashes you call We all carry on When our brothers in arms are gone So raise your glass high For tomorrow we die And return the ashes you call ----------------------- TR... Anne Anne, hepimiz cehenneme gidiyoruz Anne, hepimiz cehenneme gidiyoruz Bu mektubu yazıyorum ve umarım iyisindir. Anne, hepimiz cehenneme gidiyoruz Oh şimdi, Anne,hepimiz öleceğiz Anne,hepimiz öleceğiz Bana soru sormayı bırak Seni ağlarken görmekten nefret ediyorum Anne,hepimiz öleceğiz Ve gittiğmiz zaman bizi suçlama, Ateşlerin bizi yıkmasına izin vericez Bizi bu kadar ünlü sen yaptın Asla gitmene izin vermiyecez Ve gittiğin zaman bana geri dönme aşkım Anne, hepimiz yalanlarla doluyuz Pantolondaki yarığız biz Ve şimdi onlar senin büyüklüğünde bir tabut yapıyolar Anne, hepimiz yalanlarla doluyuz Anne, savaşın bacaklarıma ve dilime yaptığı şey, Bu küçük kızı büyütmeliydin Ben daha iyi bir evlat olmayıdım Hastalığın üstüne çok fazla düşersen Bir organını kesebilirler Böyle olmayıdın Ben daha iyi bir evlat olmayıdım Ve gittiğmiz zaman bizi suçlama, Ateşlerin bizi yıkmasına izin vericez Bizi bu kadar ünlü sen yaptın Asla gitmene izin vermiyecez O dedi ki: "sen benim oğlum değilsin Yaptığın şey için sana bir yer bulacaklar Ve gittiğin zaman görgülerini hatırla sadece Ve gittiğin zaman, bana geri dönme, aşkım." Anne, hepimiz cehenneme gidiyoruz Anne, hepimiz cehenneme gidiyoruz Koku dışında bu oldukça güzel Anne, hepimiz cehenneme gidiyoruz 2 - 3 - 4 Anne! anne! anne! [liza minelli:] Ve bana bi tanem dersen, Belki sana bir şarkı söylerim [gerard way:] Ama bir sialh kıvılcımıyla yaptığım bu halt var, Bunu canlı tutmak için bize ağlayacaksın Hepsinden sonra hepimiz ölüyüz Şans ve ünden düşeceğiz Ve eğer kalırsan, sana yolu göstereceğim Süründüğün o küllerden dönmek için Devam edeceğiz Silahlı kardeşlerimiz gittiğinde Bu yüzden silahlarını kaldır Çünkü yarın ölücez Olduğun küllerden geri dönecez. |
||