|
||
| Kuytu [FONT="]Bir yamaçta [/FONT][/B] [FONT="]Unutulan baharın nazıyla[/FONT] [FONT="]Nüfus [/FONT] [FONT="]Ediyorsun sen [/FONT] [FONT="]Kalbimin engin serinliğine[/FONT] [FONT="]İnce [/FONT] [FONT="]Bir sızı mefkûresiyle [/FONT] [FONT="]Terennüm ediyorum hisleri[/FONT] [FONT="]Beni [/FONT] [FONT="]Alıyorsun sen [/FONT] [FONT="]Sessizce ve kendi derinliğine[/FONT] [FONT="]Bir [/FONT] [FONT="]Gülümsemeyle [/FONT] [FONT="]Yüreğimde her ne varsa senin[/FONT] [FONT="]Sana [/FONT] [FONT="]Doğru akışı başlıyor, [/FONT] [FONT="]Beklemesem de ben hislerimi[/FONT] [FONT="]Hüzün, [/FONT] [FONT="]En kadim dostum [/FONT] [FONT="]İken terk ediyor kendiliğinden[/FONT] [FONT="]Sevimci [/FONT] [FONT="]Vaat ediyor, [/FONT] [FONT="]Bülbüllerin şakıyan baharından[/FONT] [FONT="]Bir [/FONT] [FONT="]Anda her şeyi [/FONT] [FONT="]Unutuyorum, var ettiğin sevginle[/FONT] [FONT="]Gün [/FONT] [FONT="]Doğmuş, güneş [/FONT] [FONT="]Batmış şimdi kimlerin derdinde[/FONT] [FONT="]Günümü [/FONT] [FONT="]Gün ediyorum [/FONT] [FONT="]Senin nadide olan şevki hasretimle[/FONT] [FONT="]Yeniden [/FONT] [FONT="]Yaşıyorum sanki [/FONT] [FONT="]Ömrümün kalan günlerinde neşemle[/FONT] [FONT="]İnsanız [/FONT] [FONT="]Bizlerde işte, [/FONT] [FONT="]Bir tevekkellik var her ne hikmetse[/FONT] [FONT="]Avuturuz [/FONT] [FONT="]Kendimizi heveslerle[/FONT] [FONT="]Bitmeyen hülyalarımızın renkleriyle[/FONT] [FONT="]Kavuşamadığımız [/FONT] [FONT="]Özlemlerimizi yaşarken de[/FONT] [FONT="]Mutlu oluruz nasibe, yetiniriz kendimizle[/FONT] [FONT="]İşte [/FONT] [FONT="]Elbette burada saklıdır [/FONT] [FONT="]Bir zanaattır kanaat sabrın güzelliğinde[/FONT] [FONT="]Hamdet [/FONT] [FONT="]Her halinle şükret, [/FONT] [FONT="]Ahir ömründe ve özellikle etme kabahat[/FONT] [FONT="]Ey âdemi [/FONT] [FONT="]Mutlak, senin [/FONT] [FONT="]Asliyendedir her hikmette ecir[/FONT] [FONT="]İnsan olduğuna şükret, mükellefliğe sarıl[/FONT] [FONT="]Mustafa CİLASUN[/FONT] |
||