|
||
| http://www.testler.org/test.php?test=43 buyrun arkadaşalr bn BUGS BUNNY kahramanıyım... xD |
||
|
||
| TWEETY çıktım | ||
|
||
TWEETY ![]() ![]() ![]() Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun.... |
||
|
||
|
||
|
||
| Test Sonucu: TWEETY Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. bana bu çık |
||
|
||
| şeyma sana hiç uymuo tatlişkomm sen sakin davranmassın ki ne olursa olsun..xD..brzda olsn çekmişin bna..xD | ||
|
||
| walla bende şaşdım ------ abla | ||
|
||
| seyma ismi ben sildim kasıtlı olarak düşünme ne olur ne olmaz ben forumumuzdan eminim ama gene de geniş düşünmek gerek
|
||
|
||
| hı tmm anladım:-) | ||
|
||
tweety çıktı
|
||
|
||
| BUGS BUNNY Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çogu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz. Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin. |
||
|
||
orti tamamen yanlış
|
||
|
||
Bencede orti
|
||
|
||
| TAZMANYA CANAVARI Siz vahşi ve çılgın birisiniz. Eğleneyim derken uçuyorsunuz. Ama her zaman ne yaptığınızın farkındasınız, hayatınızın kontrolünü kaybetmiyorsunuz. İnsanlar olaylara sizin gibi bakmadığında bu sizi durdurmuyor. :P
|
||