|
||
şimdi sana bir sır vericem ama söylemeyeceksin
-tamam söylemem -sır kalemi ahmet çaldı -oldu -şimdi gel bakalım -nereye -işkenceye maruz kalacaksın bakalım sır tutabiliyor musun? -ama ben böyle düşünmemiştim -ulan seni yakalarlarsa ne yapacaklar sanki işkence tabiii -imdaaaatttt ----------------------------------------------------- gorevli:sinav bitti artik sen bir mit ajanisin (ardindan mutlulukla disari cikar ve bir simitci sorar) +ne oldu kardes ne bu topluluk? -ya mit'in sinavi var'da +eee -ben de basarili oldum (ve bir el hareketiyle simitci der ki) +hayir kocum sen basarisiz oldun ------------------------------------------------ ajan- söyle bakalım babayiğit türkiye cumhuriyetinin deği$mez nitelikteki anayasa maddeleri nelerdir? eleman- türkiye cumhuriyeti sosyal bir devlettir. ııı hukuk devletidir. ııı yönetim biçimi cumhuriyettir. bayragı ay yıldızlı bayrağımızdır. ıı ajan- sus sus. ezberlemi$ sorulari p..... eleman- estagfurullah abi. ne haddime. ajan- konu$ma . ben sana söz hakkı verince konu$. eleman- özür dilerim abi. bilemedim. ajan- kimsiniz nan siz? kimin adına çalı$ıyorsunuz? eleman- abi ben esnafım. cd dükkanım var. ajan- eee eleman- cd satıyorum yani. ajan- utanmıyorsun değil mi? korsan cdleri piyasaya sürmeye? eleman- yok öyle bir $ey abi. hepsi faturalı. ajan- konu$ma .... (tokatı çakar) eleman- abi gözünü seveyim. çoluğum çocuğum var. vazgeçtim ben bu i$ten bırak gideyim. ajan- senden ajan olmaz zaten arkada$ım. eleman- nasıl yabi? anlayamadım. ajan- bu bir oyundu. seni denedik. ve istihbaratcı olamayacagını anladık. eleman- bi çay ikram etseydiniz? ajan- çık dı$arı çık. eleman- tamam ya. ne bağırıyon.alla alla ajan- bir daha gelme buraya hödük. buralarda görürsem kırarım ayagını ------------------------------------ ---eee soruları öğrenebil miyim? --çok gizli söyleyemeyiz...! ------------------------------------------ yüksekova beytüşşebab arasını yarım saatte alan bir terörist le aynı yolu 3 günde giden mehmetçik in arasındaki farkları yazınız. a)ohaaaa b)bilemedim c)hepiciği --------------------------------------- ıssız bir adaya düşseniz yanınıza 3 şey olarak ne alırdınız? a) bilgisayar-adsl modem*-bilgisayar masası b) silah-laptop-uydudan kontrollu cep telefonu c) memati-abdülhey-pürmüz |
||
|
||
| ıssız bir adaya düşseniz yanınıza 3 şey olarak ne alırdınız? a) bilgisayar-adsl modem*-bilgisayar masası b) silah-laptop-uydudan kontrollu cep telefonu c) memati-abdülhey-pürmüz c şıkkı çokk gsl olmş |
||
|
||
| evet testi geçtiniz | ||
|
||
| güsel olmuş | ||
|
||
çok gzl olmuş![]() |
||