|
||
| KIZLARIN TERKETME DİYALOGLARI - babam duymuş -ee duysun daha iyi ya askım şimdiden tanısın -olmazz bi daha dışarı çıkamam .... -artık beni sevmediğini hissediyorum bilirsin kızların hisleri kuvvetlidir -yaa ne alakası varr ben seni halaa seviyorum deliler gibi -hayır sevmiyorsun ben hissederim -ilk karşılaştığımız gibi değilsin önceden benim peşimde koşardın eve kadar gelirdin şimdi noldu ayrılmalıyız demek ki bi şeyler öldü -ulan o zaman kabul et diye koşuyorduk şimdi elde ettik(mırıldanır) -bi şeymi dedin -hayır aşkım yine gelirim bırakmaya tamam -hayır hayır biraz değerimi anlarsın -sen eskidi gibi bakmıyorsun bana -nasıl bakıyordum aşkım şaşımı -yok yok bitti her şey -yaa neden ayrılıyoruz durup dururken noldukkiii -ayrılmalıyız annem dedi -haydaaaaaaaa -bak ayrılalım ben senin iyiliğin için istiyorum benii kaldıramazsın hayır hayır evimin kadını çocuklarımın anası olacaksın bırakmamm -ayrılmalıyız -yine noldu yaaaaaaw -iştee bugün içimden öyle geldi -hadiyaaa ben sana içimden geçenleri yapsam varyaaa ayrılamayız -hönnkk ne dedinn -yok bişey tamamm senin dediğin olsun |
||
|
||
| -sen eskidi gibi bakmıyorsun bana -nasıl bakıyordum aşkım şaşımı -yok yok bitti her şey swdim bunu:D |
||
|
||
| :-) | ||