|
||
| bn başladım... ferman akgül
|
||
|
||
| bir kadın çizeceksin ali asker ... |
||
|
||
fermanLa yazcektin ama sorun deiL
|
||
|
||
bilmiorum onu manga ile yazdım bende :
|
||
|
||
| ö.diill yaz hadi durma.. | ||
|
||
yazdım sanatcı olarakta ali asker yazdım şimdi sıra sizde ![]()
|
||
|
||
| Ağlar durmaz Ali LeyLası vardır susmaz Ali İnLer inLr durur Ali ne yaratıcıyımm yhaa..biraz şiir gibi oldu ama olsun.. |
||
|
||
kafadan mı yazcaz sarkkıyı ![]() ?
|
||
|
||
| Eledim Eledim Höllük Eledim, Aynalı Beşikte Canan Bebek Beledim. Büyüttüm Besledim Asker Eyledim, Gitti De Gelmedi Canan Buna Ne Çare, Yandı Ciğerim De Canan Buna Ne Çare. yaa böle olmuyor ki isimden şarkı çıkmıyo sanki...
|
||
|
||
kafadan mı yazcaz sarkkıyı ![]() ?eed öLe oLckk görkem karabudak(soy isime gerek yok arkadaşlar )
|
||
|
||
öyle mi kafadan mı uydurcaz yani...
|
||
|
||
| bir gün yolda gidiyordum bir kaplana rastladım o da bana tosladı kazan dairesi görkemi öpün kaz gölünün arkası türk hava yolları hahahha nasılım ama ![]() hakkı bulut
|
||
|
||
öyle mi kafadan mı uydurcaz yani... eed öle olcakk..kolay we komik olcak ama maksat eğlence deil mi? |
||
|
||
bir gün yolda gidiyordum bir kaplana rastladım o da bana tosladı kazan dairesi görkemi öpün kaz gölünün arkası türk hava yolları hahahha nasılım ama ![]() hakkı bulut çokk güsel yhaa..bayıLıjamm şimdii... |
||
|
||
| ne uyuz insan bu hakkı yine bana taktı git başımdan dedim uyuz uyuz baktı nasıl uydurdum ama ![]() barış manço |
||