|
||
| > > Evli bir çift maskeli baloya davetlidir. Dışarıya çıkmak için > > hazırlanırlarken kadının migreni tutar. Evde kalmak zorundadır. Kocasına, > > partiye yalnız gitmesini, eğlencesini bozmak > > istemediğini söyler. Adam kostümünü giyer ve partiye gider, kadın da iki > > aspirin alıp yatar. Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek > > uyanır ve partiye gidip, kocasına sürpriz yapmaya karar verir. Tam > > hazırlanırken; > > - Acaba ben yanında değilken kocam neler yapıyor? diye düşünür ve > > kocasının kendisini tanımaması için değişik bir kostüm giyerek partiye > > gitme kararı alır. > > Oraya vardığında bir kenarda onu izlemeye başlar. Kocası arka arkaya > > değişik kızlarla çok samimi bir biçimde dans etmektedir, nereye kadar > > gidebileceğini görmek ister. > > Kocasına yaklaşır, onunla çok samimi bir şekilde dans etmeye başlar, > > kulağına dışarıya çıkabileceklerini fısıldar. Arabalardan birine girerek > > sevişirler ve gece yarısından önce maskeler çıkarılmadan kadın eve gider, > > kocasının dönüşünü beklemeye başlar. > > Adam sabaha karşı o4.oo sularında eve döner ve doğru yatağa gider. > > Kadın : > > - Parti nasıldı kocacığım? > > - Sensiz hiç eğlenemedim tatlım.. > > Kadın, > > - İnanmıyorum! Bahse girerim çok iyi eğlenmişsindir! > > Adam: > > - Gerçekten hayatım. Partiye gittiğimde arkadaşlarla sıkıldık, alt kata > > inip bütün gece poker oynadık. Fakat kostümümü ödünç verdiğim o Allah'ın > > cezası herif bir eğlenmiş, bir eğlenmiş, anlata anlata bitiremedi > > |
||
|
||
| süpermiş | ||