|
||
| Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Türkiye'de tırnaklarıyla biryerlere gelenleri kimsenin takdir etmediğini, bu mantıkla daetmeyeceğini söyledi. -------------------------------------------------------------------------------- AA - Doğan, Futbol Extra Dergisi'ne yaptığı açıklamada, meslektaşlarınıfazla yıpratmak istemediğini belirterek, "Her meslekte iyi ve kötü var.Fakat Türkiye'de kötülerin sesi daha gür çıkıyor. Aynı zamandainanılmaz da saldırgan oluyorlar. Uysal, sadece işini yapan adamlar acıçekiyor, bu da bir gerçek. İnsanlar kaliteli, doğru iş yapanlarıvicdanlarında seviyor ama uygulamaya geldiğinde bunu asla yapmıyor"dedi. Eskiden herkesin Trabzonsporlu olduğunu ve muhalifin bulunmadığınıanlatan Doğan, "Şimdi muhalefet çok ön planda. Trabzonspor'un gizli birenerjisi var, o bütünleşme olduğunda açığa çıkacak. Trabzonspor'unşampiyon olamamasının nedeni eski birlik ve beraberliğin sağlanamaması"diye konuştu. Türkiye'de her alanda yabancı hayranlığı olduğunu savunan Doğan,"Scala'nın yardımcılığını yaptığım dönemde bazı düşüncelerimi yönetimeanlattığımda 'yok aman' dendi. Aynısını Scala'ya söyledim. O gitti,yönetime söyledi. 'Aman ne adammış be' oldu. Tigana'ya gösterdiklerisabrı ve desteği göstersinler, Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'ta kesinlikledaha başarılı olur" dedi. Doğan, Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp ile ilgili olarak ise,"Ben teknik adamın yaşına bakmam, beynine bakarım. Feldkamp'ın beynigenç. Benim teknik adamlığım o kadar uzun sürmeyecek. Çünkü Türkiye'ninşartları musait değil" diye konuştu Valla adam biraz haklı gibi... |
||