Yaramazadam (Arşiv Ana sayfa) => Trabzonspor

Konu: Ziya Doğan: "Şans yanımızda değildi"

Sayfa: [ 1 ]

no_fear_06 05.08.2007 02:12:04
Ziya Doğan: "Şans yanımızda değildi"
TeknikDirektörümüz Ziya Doğan maç sonrası düzenlediği basın toplantısında,rakip karşısında son vuruşlarda becerikli olamadıklarını ve bu nedenleturu geçecek sonucu elde edemediklerini söyledi.

Maçın zor geçeceğini bildiklerini belirten Doğan, "Aslında maçınbaşında golü bulduk ve avantaj elde ettik. Ama arkasından gol yedik.Rakip disiplinli ve mücadeleci oynadı. Gerek ilk yarı, gerekse ikinciyarı pozisyon açısından çok zenginlik vardı. Özellikle bizim takımınkaçırdığı çok net gol pozisyonu vardı ancak son vuruşlarda beceriklideğildik'' dedi.

Lige moralli girmek istediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerinidile getiren Doğan, ''Ama profesyonellikte bu tür şeyler var. Bir anönce lige motive olmamız gerekiyor. Aslında oyuncularıma çok fazla birşey söyleyemiyorum. (Bugün şansızdık) diyebilirim'' diye konuştu.

Bir Avrupa maçında bu kadar net gol pozisyonuna girmelerine rağmen turugeçecek skoru bulamamalarının düşündürücü olduğunu ifade eden Doğan,sözlerini şöyle sürdürdü:

''Orada bir eksikliğimiz var. Özellikle baskılı oynadığımız bölümdekenarları çok fazla kullanamadık. Zaman zaman kenara çıktığımızdaetkili toplar geldi ve gol hamlesi yapamadık. Sonuçta elendik, üzgünüz.Ama hayat devam ediyor. Ben iddia ediyorum, bu takım iyi takım olacak.Ama şu anda eksikliklerimiz var. Bu eksiklikleri gidererek üç kulvardarakipler yarışırken biz ligde haftadan haftaya maç onayacağız. Herolumsuzluktan bir olumlu durum çıkarmak lazım. Benim oyuncularım iyimücadele ettiler ama gol atamadık. Üzgünüz yapacak bir şey yok. Artıklige hazırlanacağız.''

Sayfa: [ 1 ]