Yaramazadam (Arşiv Ana sayfa) => Besiktas

Konu: Süper Kupa Finalistlerinden Ortak Basın Toplantısı

Sayfa: [ 1 ]

no_fear_06 05.08.2007 01:50:27
Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve Kaptanımız İbrahim Üzülmez,Süper Kupa'nın oynanacağı statta Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico vekaptanı Alex ile ortak basın toplantısı düzenlendi. Sağlam, 'SüperKupa'yı yine kazanmak istiyoruz' dedi.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Süper Kupa'yı kazanmayı amaçladıklarını belirterek, şunları söyledi:"İlki geçen sene yapılan Süper Kupa'da bu yıl da ezeli rakibimizFenerbahçe ile karşılaşacağız. İzleyenlerin zevk alacağı bir karşılaşmaolmasını diliyorum. Futbolcusundan taraftarına kadar tüm taraflarınsaha içi ve dışında ortaya koyacağı kaliteyle, bu sezonun iyi birşekilde başlayacağına inanıyorum.

Geleneğin devam etmesi açısından da ikincisi düzenlenen Süper Kupa'yı yine kazanmak istiyoruz.

Ekip olarak bizim tek sorunuz Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynadığımıziçin zamanlama sorunu yaşamamız. Ama ben takımıma çok güveniyorum.Yarın değişik bir kadro ile sahaya çıkacağız görev alacak arkadaşlarınişlerini en iyi şekilde yapıp kupayı takımımıza kazandıracaklarınaeminim. Hem statta hem de televizyonları başında bizleri izleyenlerebir futbol şöleni yaşatmak istiyoruz.

Takımımız'da Rüştü'nün durumu şu anda iyi, Nobre de 3 gündür bizimleçalışıyor ama antrenman eksiği var. Yarınki karşılaşmada her zamanolduğu gibi sistemimiz kazanmak üzerine. Rakibi düşünmeden kendikalitemizi sahaya yansıtıp, kendi oyun kalitemizi sergilemek istiyoruz.Genel itibariyle felsefemiz oynatmamak değil, kendi oyununu oynamaküzerine kurulu olduğu için yarın da bu şekilde sahada mücadeleedeceğiz. Sonuçta kazanan tarafın biz olmasını arzu ediyoruz."

Kaptanımız İbrahim Üzülmez ise geçen sezon olduğu gibi yine SüperKupa'yı müzemize getirmek istediklerini anlattı. Üzülmez, 'Her şeydenönce yarınki maç bir derbi karşılaşması ve sonucunu önceden kestirmekgerçekten çok zor. Geçen sezon olduğu gibi bu sene de Süper Kupa'yımüzemize götürmek istiyoruz ve bunu da başarabilecek güce sahibiz.Sezon öncesi hedeflerimizin ilki olan Süper Kupa'yı alıp lige veŞampiyonlar Ligi elemelerine moralli bir şekilde girmek istiyoruz' diyekonuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico ve kaptanı Alex de iyi bir maçolmasını ve hak eden tarafın kazanmasını dilediklerini söylediler.

Shot at 2007-08-04

Shot at 2007-08-04

Shot at 2007-08-04

Shot at 2007-08-04

Sayfa: [ 1 ]