|
||
| Sitemizde paylaşımda bulunabilcek online süresi yüksek deneyimli moderatorler alıncaktır. İlgilenen arkadaşlar bu mesajın altına başvuruda bulunabilirler. Deneme Moderator Görevinde başarılı olanarkadaşlar (Konu açmaya devam eden, Online süresi yüksek, YaramazadamForumuyla Yakından İlgili) Moderator olmaya hak kazanacaklardır. Moderatör olabilmek için online süresinin yüksek olması gerekmektedir.Moderatörlükbaşvurusuda bulunmadan önce moderatör olmak istediğiniz bölümeyeterince konu açmış olmanız gerekir ve yönetim tarafından yapılaninceleme sonucu online süreniz ve konularınızın yararlı,gereklipaylaşımlar olduğuna karar verildiğinde moderatör olmaya hakkazanırsınız... BaŞvurunuzu AŞagidakİ Örnektekİ Gİbİ Doldurabilirsiniz.. Nİck : DoĞum Tarİhİ : YaŞadiĞi Yer : Daha Önce Mod OlduĞu Yer (varsa) : İsteĞİ ve açılmasını istediği bolum: Günlük ortalam Online olma süresi : Saygılar.. |
||
|
||
| nickim:camoranesi şu tarihte doğdum;19.09.1990 tokatlıyım daha önce modluk yaptım. yeniliklerden yanayım. çok online oluyorum da başka işlerimde oluyo.ama vakit buldukca gireceğim ve görevimi layıkıyla yapmaya çalışacağım.aksi durumda admine bildiririm |
||
|
||
Aşagıdaki bölümlere mod alınacaktır.
Ilgilendiğiiz bölümü de yazınız |
||
|
||
nickim:camoranesi şu tarihte doğdum;19.09.1990 tokatlıyım daha önce modluk yaptım. yeniliklerden yanayım. çok online oluyorum da başka işlerimde oluyo.ama vakit buldukca gireceğim ve görevimi layıkıyla yapmaya çalışacağım.aksi durumda admine bildiririm
|
||
|
||
| Nİck : muster DoĞum Tarİhİ : 1993 YaŞadiĞi Yer : Balıkesir Daha Önce Mod OlduĞu Yer (varsa) :Deneyimim yok ama pişman olmazsınız ![]() İsteĞİ ve açılmasını istediği bolum:Tv dizileri Günlük ortalam Online olma süresi : 3-4 saat ilgilenebilirim tabi benim için görev farketmez ama bana en uygunu tv dizileri oldu daha ilk mesajım ama güveninizi boşa çıkartmam isterseniz önce denemeye alırsınız sonra beğenirseniz mod yaparsınız |
||
|
||
| Nİck :KufurBazRapC! DoĞum Tarİhİ :22.11.1996 YaŞadiĞi Yer :Ankara Daha Önce Mod OlduĞu Yer (varsa) :kendi sitem İsteĞİ ve açılmasını istediği bolum:Oyun Günlük ortalam Online olma süresi sabah 8 den oglen 1e kadar kesinlikle garantili bir sekilde online im Bu arada bn umut universitedeki kucuk cocuk |
||