Arsenal Nasri'ye kavuştu İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Marsilya'nın genç yıldızı Samir Nasri'nin transferini sonunda tamamladı. Fransızlarınson dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerden birisi olarak kabuledilen Sami Nasri resmen Arsenal'e transfer oldu. İngiliz ekibinin dahaönce anlaşmaya vardığı Nasri transferini tamamladığı resmen açıklandı.Olimpik Marsilya'dan Arsenal'e transfer olan 21 yaşındaki SamirNasri'nin İngiliz ekibiyle uzun süreli bir anlaşma imzalamasıbeklenirken transferin mali boyutuna ilişkin ise herhangi bir açıklamayapılmadı. Samir Nasri'nin, Arsenal'in Avusturya'da yapacağı sezonöncesi hazırlık kampına 21 Temmuz'da katılacağı bildirildi.
Fransızyıldız, Arsenal'e transferiyle ilgili olarak yaptığı ilk açıklamada,rüyalarının gerçek olduğunu belirterek, "Arsenal'in bir futbolcusuolduğum için çok mutluyum. Futbolcu olarak hayatımda attığım en önemliadım çünkü Arsenal mükemmel bir takım. Benim için bundan sonra herşeyin çok iyi olacağına inanıyorum. Böyle bir takımın parçası olduğumiçin onur duyuyorum" dedi.