Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Albert Einstein’in Atatürk’e Yazdığı Mektup  (Okunma Sayısı 466 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM

Üyelik Bilgileri Site
« : Ağustos 08, 2007, 12:50:15 ÖÖ »

Ekselansları Atatürk

OSEDünya Birliği’nin şeref başkanı olarak, Almanya’dan 40 profesörledoktorun bilimsel ve tıbbi çalışmalarına Türkiye’de devam etmelerinemüsaade vermeniz için başvuruda bulunmayı ekselanslarından ricaediyorum. Sözü edilen kişiler , Almanya’da halen yürürlükte olanyasalar nedeni ile mesleklerini icra edememektedirler. Çoğu geniştecrübe , bilgi ve ilmi liyakat sahibi bulunan bu kişiler , yeni birülkede yaşadıkları takdirde son derece faydalı olacaklarını ispatedebilirler.

Ekselanslarındanülkenizde yerleşmeleri ve çalışmalarına devam etmeleri için izinvermeniz konusunda başvuruda bulunduğumuz tecrübe sahibi uzman veseçkin akademisyen olan bu 40 kişi , birliğimize yapılan çok sayıdamüracaat arasından seçilmişlerdir. Bu ilim adamları , hükümetinizintalimatları doğrultusunda kurumlarınızın herhangi birinde bir yılboyunca hiçbir karşılık beklemeden çalışmayı arzu etmektedirler.

Bubaşvuruya destek vermek maksadıyla , hükümetinizin talebi kabul etmesihalinde sadece yüksek seviyede bir insani faaliyette bulunmuş olmaklakalmayacağı, bunun ülkenize de ayrıca kazanç getireceği ümidimi ifadeetmek cüretini buluyorum

Ekselanslarının sadık hizmetkarı olmaktan şeref duyan
Prof. Albert Einstein
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: