|
çatlaxx
|
 |
« : Haziran 30, 2008, 09:31:01 ÖS » |
|
http://www.testler.org/test.php?test=43 buyrun arkadaşalr bn BUGS BUNNY kahramanıyım... xD
|
|
|
|
|
|
Siyah SaçLrım Beyaz TeLLerLe DoLsa Hayatım Tribünde SoLsa Eğer ÖLüme Sebep KARTAL ASKIYSA Razıyım Mezarm İNÖNÜDE OLsun..<33
|
|
|
|
yaramazadam
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2008, 12:40:13 ÖÖ » |
|
TWEETY çıktım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2008, 12:01:21 ÖS » |
|
TWEETY   
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaramazadam
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 01, 2008, 01:34:00 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seyma.1188
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 01, 2008, 03:09:19 ÖS » |
|
Test Sonucu: TWEETY Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. bana bu çık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatlaxx
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 01, 2008, 03:15:56 ÖS » |
|
şeyma sana hiç uymuo tatlişkomm sen sakin davranmassın ki ne olursa olsun..xD..brzda olsn çekmişin bna..xD
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 01, 2008, 03:17:33 ÖS Gönderen: çatlaxx »
|
|
Siyah SaçLrım Beyaz TeLLerLe DoLsa Hayatım Tribünde SoLsa Eğer ÖLüme Sebep KARTAL ASKIYSA Razıyım Mezarm İNÖNÜDE OLsun..<33
|
|
|
|
seyma.1188
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 01, 2008, 04:25:47 ÖS » |
|
walla bende şaşdım ------ abla
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 01, 2008, 05:01:43 ÖS Gönderen: yaramazadam »
|
|
|
|
|
|
yaramazadam
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 01, 2008, 05:02:33 ÖS » |
|
seyma ismi ben sildim kasıtlı olarak düşünme ne olur ne olmaz ben forumumuzdan eminim ama gene de geniş düşünmek gerek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seyma.1188
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 01, 2008, 05:38:01 ÖS » |
|
hı tmm anladım:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bjk_rock
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 18, 2008, 06:39:15 ÖS » |
|
tweety çıktı 
|
|
|
|
|
|
___N_4_Z__
<3 Emre AYDIN <3 <3 Şebnem"m<3 <3 LoRdİ<3
۩TutAmayaCağım sözLer vermEm ۩ DünyAda kimsE üzüLsün istemEm ۩ BazI şeyLerİ asLa afFetmEm !! ۩ GeçmişE takıLıp dert etmEm.. ۩ YaşAnmışLarı koLay koLay siLemEm - ۩ CesarEtsizLiği gururLa örtmEm ۩ DostLarIma laf etTirmEm ۩ TutkuLarım vaR vazgeçEmeM! ۩ Gidiy0rsan egEr çok özLesEm biLe dönmEm ۩ KoLay k0lay kimSelerE güvEnemEm ۩ Ağır geLiy0rsa bunLar … sanada elveda..... xD
ßaNa haVa atıJam dİee kendİnİ kasma damaRındaqİİ kanIn biLe baNa hasDaaa xD
|
|
|
|
boxcigar
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 18, 2008, 07:30:03 ÖS » |
|
BUGS BUNNY Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çogu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz. Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin.
|
|
|
|
|
|
SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
|
|
|
|
yaramazadam
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 19, 2008, 12:07:09 ÖS » |
|
orti tamamen yanlış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boxcigar
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 24, 2008, 05:59:28 ÖS » |
|
Bencede orti 
|
|
|
|
|
|
SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
|
|
|
|
no_fear_06
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 24, 2008, 07:22:51 ÖS » |
|
TAZMANYA CANAVARI Siz vahşi ve çılgın birisiniz. Eğleneyim derken uçuyorsunuz. Ama her zaman ne yaptığınızın farkındasınız, hayatınızın kontrolünü kaybetmiyorsunuz. İnsanlar olaylara sizin gibi bakmadığında bu sizi durdurmuyor.  :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|