isminiz@yaramazadam.com
Sign up
Check e-mail
2008 ÖSYS Açıköğretim Ekyerleştirmeleri
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Yaramazadam > Eğitim Ogretim ve Kültür Servisi > Ösym-Kpss Sınavlar hakkında > Öss > 2008 ÖSYS Açıköğretim Ekyerleştirmeleri

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2008 ÖSYS Açıköğretim Ekyerleştirmeleri  (Okunma Sayısı 305 defa)
Ağustos 17, 2008, 05:13:58 pm
boxcigar
Administrator
Süper Üye

REP +17/-1

Üyelik Bilgileri WWW Offline
« :»

2008 - ÖSYS Ek Yerleştirme ile Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine Yerleştirilen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

2008 yılı Ek Yerleştirme sonunda, uzaktan eğitim sistemine göre öğretimyapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine yerleştirilenadayların kayıtları “İnternet başvuru” ve “AÖF Bürolarından kayıt”olmak üzere iki aşamalı yapılacaktır.

2008-2009 Öğretim yılı için planlanan başvuru ve kayıt tarihleri aşağıda verilmiştir.

Planlanan İnternet Başvuru Tarihi: 27 Ekim 2008 - 21 Kasım 2008

Planlanan AÖF Bürosundan Kayıt  Tarihi : 27 Ekim 2008 - 17 Kasım 2008

Planlanan AÖF Bürosundan Mazeretli  Kayıt Tarihi :       18 Kasım 2008 – 21 Kasım 2008

http://aofkayit.anadolu.edu.tr adresinde ”Ek Yerleştirme” linkini tıklayarak başvurularını yapabilirler.
İnternetsitesinden başvuru yapmak,yazıcıdan döküm almak ve bankaya gerekliücreti yatırmak kayıt için yeterli değildir. Kayıt kılavuzundaaçıklanan tüm kayıt belgelerini, kayıt süresi içerisinde mutlaka AÖFbürosuna teslim etmeniz gerekir. Aksi takdirde kaydınız yapılmamış olur.

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
Sponsor Baglantilar

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Start | Sayfa 0 | Sayfa 1 | Sayfa 2 | Sayfa 3 | Sayfa 4 | Sayfa 5 | Sayfa 6 | Sayfa 7 | Sayfa 8 | Sayfa 9 | Sayfa 10
Yaramazadam | Powered by SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap Arşiv2 Program Arşiv Program Arşiv Sağlık Sağlık Rehberi

Yaramazadam Çöl Atesi v3 by rallyproco