Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 2008 ÖSYS Açıköğretim Ekyerleştirmeleri  (Okunma Sayısı 610 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
boxcigar
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : Ağustos 17, 2008, 05:13:58 ÖS »

2008 - ÖSYS Ek Yerleştirme ile Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine Yerleştirilen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

2008 yılı Ek Yerleştirme sonunda, uzaktan eğitim sistemine göre öğretimyapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine yerleştirilenadayların kayıtları “İnternet başvuru” ve “AÖF Bürolarından kayıt”olmak üzere iki aşamalı yapılacaktır.

2008-2009 Öğretim yılı için planlanan başvuru ve kayıt tarihleri aşağıda verilmiştir.

Planlanan İnternet Başvuru Tarihi: 27 Ekim 2008 - 21 Kasım 2008

Planlanan AÖF Bürosundan Kayıt  Tarihi : 27 Ekim 2008 - 17 Kasım 2008

Planlanan AÖF Bürosundan Mazeretli  Kayıt Tarihi :       18 Kasım 2008 – 21 Kasım 2008

http://aofkayit.anadolu.edu.tr adresinde ”Ek Yerleştirme” linkini tıklayarak başvurularını yapabilirler.
İnternetsitesinden başvuru yapmak,yazıcıdan döküm almak ve bankaya gerekliücreti yatırmak kayıt için yeterli değildir. Kayıt kılavuzundaaçıklanan tüm kayıt belgelerini, kayıt süresi içerisinde mutlaka AÖFbürosuna teslim etmeniz gerekir. Aksi takdirde kaydınız yapılmamış olur.

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: