isminiz@yaramazadam.com
Sign up
Check e-mail
2007 ÖSYS Yükseköğretim Programları Ek Yerleştirme Başvuru işlem merkezleri
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Yaramazadam > Eğitim Ogretim ve Kültür Servisi > Ösym-Kpss Sınavlar hakkında > Öss > 2007 ÖSYS Yükseköğretim Programları Ek Yerleştirme Başvuru işlem merkezleri

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2007 ÖSYS Yükseköğretim Programları Ek Yerleştirme Başvuru işlem merkezleri  (Okunma Sayısı 2047 defa)
Eylül 29, 2007, 04:28:35 am
boxcigar
Administrator
Süper Üye

REP +17/-1

Üyelik Bilgileri WWW Offline
« :»

1-4 EKİM TARİHLERİ ARASINDA 2007 ÖSYS  YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI EK YERLEŞTİRME BAŞVURU İŞLEMLERİNİN YAPILACAĞI ÖSYM SINAV MERKEZİ YÖNETİCİLİKLERİNİN ADRESLERİ

ADANA      MEKEZ      Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Balcalı
      ADANA      CEYHAN      Çukurova Üniversitesi Ceyhan M.Y.O. Yumurtalık Yolu Üzeri
      ADANA      KOZAN      Çukurova Üniversitesi Kozan M.Y.O. Şevkiye Mah. Şevkipaşa Sok. Çanaklı       Mevki
      ADIYAMAN      MERKEZ      Adıyaman Fen-Edebiyat Fakültesi Altınşehir Karşısı Kampüs
      ADIYAMAN      GÖLBAŞI      Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı M.Y.O. Yavuz Selim Mahallesi  Prof.Dr.       Hüseyin Filiz Cad.
      AFYON      MERKEZ      Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü B Blok Gazlıgöl Yolu Ahmet Necdet       Sezer Kampüsü
      AĞRI      MERKEZ      Ağrı Dağı Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı A-B Bl. Kat 1 ÖSYM       Bürosu
      AMASYA      MERKEZ      Amasya Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Dekanlığı Kemal Nehrozoğlu       Caddesi
      AMASYA      MERZİFON      Amasya Üniversitesi Merzifon M.Y.O  Kolordu Sokak No:25
      ANKARA      MERKEZ      Ortadoğu Teknik Üniversitesi  A4 Kapısı Balgat 100. Yıl Girişi
      ANKARA      MERKEZ      Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlık Binası Zemin Kat B-13       Teknikokullar-Beşevler
      ANKARA      POLATLI      Hacettepe Üniversitesi Polatlı  Teknik Bil. M.Y.O. Şehitlik Mah. Prof.Dr.       Kemal Bıyıklıoğlu Cad. No:18
      ANTALYA      MERKEZ      Akdeniz Üniversitesi Kampusü Fen Bil. Enst. Binası Dumlupınar Bul. İl       Jandarma Komutanlığı Karşısı
      ANTALYA      ALANYA      Kestel Beldesi Merkez Mah. Sigorta Cad. Alanya İşletme Fakültesi  Binası       1. Kat
      ANTALYA      MANAVGAT      Akdeniz Üniversitesi Manavgat M.Y.O. Emek Mah. 3049. Sok No:1
      ARTVİN      MERKEZ      Kafkas Üniversitesi Artvin Orman Fakültesi ÖSYM Bürosu
      ARTVİN      ARHAVİ      İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hükümet Konağı Kat:1
      ARTVİN      HOPA      Hükümet Konağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ÖSYM İl Sınav Merkezi       Yöneticilği
      ARTVİN      HOPA      Hopa Çok Programlı Lisesi Turgay Ciner Mahallesi
      AYDIN      MERKEZ      Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü Kepez Mevkii
      AYDIN      NAZİLLİ      Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İ.İ.B. Fakültesi Sümer Kampüsü
      AYDIN      SÖKE      Adnan Menderes Üniversitesi Söke M.Y.O. Hilmi Meydan Cad. No:1 Yenikent
      BALIKESİR      MERKEZ      Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ÖSYM Sın.Mer. Ayören Mah.       Askeri Hastane Karşısı
      BALIKESİR      BANDIRMA      Balıkesir Üniversitesi Bandırma İ.İ.B. Fakültesi Dekanlığı Cumhuriyet       Caddesi No:10
      BALIKESİR      EDREMİT      Balıkesir Üniversitesi Edremit M.Y.O. Çamcı Yolu
      BİLECİK      MERKEZ      Anadolu Üniversitesi Bilecik M.Y.O. Gülümbe
      BİNGÖL      MERKEZ      Fırat Üniversitesi Bingöl M.Y.O. Karayolları Karşısı Kültür Caddesi
      BİTLİS      MERKEZ      Bitlis Eren Üniversitesi Sağlık Y.O. Müdürlüğü Hüsrevpaşa Mah. Sosyal       Konutlar
      BİTLİS      TATVAN      Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tatvan M.Y.O. Karşıyaka Mahallesi
      BOLU      MERKEZ      Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi
      BURDUR      MERKEZ       Akif Ersoy Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Kampüsü Mehmetçik M Blok       Zemin Kat ÖSYM Bürosu
      BURSA      MERKEZ      Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusü Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri       Binası 1.Kat
      BURSA      GEMLİK      Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık M.Y.O. Sunipek Yerleşkesi
      BURSA      İNEGÖL      Uludağ Üniversitesi İnegöl M.Y.O. Turgut Alp Mah. Cerrah Yolu Üzeri
      ÇANAKKALE      MERKEZ      Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Anafartalar Kampüsü  ÖSYM Bürosu
      ÇANAKKALE      BİGA      Çanakkale Onsekiz  Mart Üniversitesi İ.İ.B.F. Ağaköy Kampüsü ÖSYM Sınav       Merkezi Yöneticiliği
      ÇANAKKALE      BİGA      İlçe Kaymakamlık binası
      ÇANAKKALE      ÇAN      Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan M.Y.O. Çanakkale Caddesi Kızılay       İşhanı
      ÇANKIRI      MERKEZ      Çankırı Karatekin Üniversitesi M.Y.O.
      ÇORUM      MERKEZ      Hitit Üniversitesi Çorum M.Y.O. B Blok ÖSYM Bürosu Samsun Cad. No:99
      DENİZLİ      MERKEZ      Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kınıklı       Kampüsü
      DENİZLİ      ACIPAYAM      İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hükümet Konağı Kat :4  No:51
      DİYARBAKIR      MERKEZ      Dicle Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi ÖSYM Bürosu
      DİYARBAKIR      BİSMİL      Dicle Üniversitesi Bismil M.Y.O. İstasyon Cad. İş Bankası Yanı
      DİYARBAKIR      ERGANİ      Dicle Üniversitesi Ergani M.Y.O.   Ergani Halk Eğitim Merkezi
      EDİRNE      MERKEZ      Trakya Üni. ÖSYM İl Sınav Merk. Yön. Ayşekadın Yerleşkesi Zübeyde Hanım       Caddesi
      EDİRNE      KEŞAN      Trakya Üniversitesi Keşan M.Y.O.
      EDİRNE      UZUNKÖPRÜ      Trakya Üniversitesi Uzunköprü M.Y.O. Keşan Yolu üzeri 6. Km. No:15
      ELAZIĞ      MERKEZ      Fırat Üniversitesi Mühendislik Fak. Kampüsü Atatürk Kültür Merkezi ÖSYM       İl Sınav Yöneticiliği
      ERZİNCAN      MERKEZ      Erzincan  Üniversitesi  M.Y.O. Fatih Mahallesi
      ERZURUM      MERKEZ      Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi  Dekanlık Binası
      ESKİŞEHİR      MERKEZ      Osmangazi Üni. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A Blok Meşelik       Kampüsü
      ESKİŞEHİR      MERKEZ      Gazi Anadolu Meslek Teknik Lisesi (Öğretmen Evi Yanı) Akarbaşı Mah.
      GAZİANTEP      MERKEZ      Gaziantep Üniversitesi Kampüsü PTT Bitişiği
      GAZİANTEP      NİZİP      Gaziantep Üniversitesi Nizip M.Y.O. Atatürk Mah. Şıhbaba Sok. No:17
      GİRESUN      MERKEZ      Giresun Üniversitesi İ.İ.B.F.2. Kat. ÖSYM Odası  Erikliman Köyü Güre       Mevki
      GİRESUN      MERKEZ      M.Y.O. Gazi Cad. Debboy Mevkii
      GİRESUN      BULANCAK      İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İhsaniye Mahallesi Fatih Caddesi
      GÜMÜŞHANE      MERKEZ      Karadeniz Teknik Üniversitesi Gümüşhane Mühendislik Fakültesi Bağlarbaşı       Mahallesi
      HAKKARİ      MERKEZ      Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hakkari M.Y.O.
      HATAY      MERKEZ      Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü ÖSYM İl Sınav Yöneticiliği Binası
      HATAY      DÖRTYOL      Mustafa Kemal Üniversitesi Dörtyol M.Y.O. Kuzuculu Kampüsü
      HATAY      İSKENDERUN      Turizm İşletmeciliği ve otelcilik Y.O. Belediye Kültür Merkezi Karşısı       Numune Mahallesi
      HATAY      KIRIKHAN      Mustafa Kemal Üniversitesi Kırıkhan M.Y.O. ÖSYM Bürosu
      HATAY      REYHANLI      Mustafa Kemal Üniversitesi Reyhanlı M.Y.O. Yenişehir Mahallesi Eski       Cilvegözü Yolu Üzeri
      ISPARTA      MERKEZ      Süleyman Demirel Üniversitesi Çünür Kampusü Rektörlük Binası Zemin. Kat       ÖSYM Bürosu
      MERSİN      MERKEZ      Mersin Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı       Çiftlikköy Kampüsü
      MERSİN      ANAMUR      Mersin Üniversitesi Anamur M.Y.O.  Eğitim Binası Kalınören Cebel Mevki
      MERSİN      SİLİFKE      Mersin Üniversitesi Silifke M.Y.O. Saray Mahallesi Cavit Erden Caddesi
      MERSİN      TARSUS      Mersin Üniversitesi Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi Kartaltepe Mahallesi       Takbaş Mevki
      İSTANBUL      MERKEZ      Hakimiyet-i Milliye Caddesi No:47/A Üsküdar
      İSTANBUL      MERKEZ      İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve İşletme Enstitüsü Katip Çelebi       Cad. Müşkile Sok. No:1 Vefa
      İSTANBUL      MERKEZ      İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Avcılar
      İSTANBUL      MERKEZ      Haydarpaşa Anadolu Lisesi Okul Çıkmazı Sok. No:2 Altunizade
      İSTANBUL      MERKEZ      Şişli Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi Hürriyettepe Şişli
      İSTANBUL      MERKEZ      Kenan Evren Anadolu Lisesi Recep Peker Cad. No:17 Kızıltoprak Kadıköy
      İZMİR      MERKEZ      Dokuz Eylül Üniversitesi Adalet Y.O. İİBF Kampüsü Dokuz Çeşmeler Buca
      İZMİR      MERKEZ      Dokuz Eylül Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkilapları Enstitüsü       Şehitler Cad. No:12 Alsancak
      İZMİR      ALİAĞA      İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hükümet Konağı 5. Kat
      İZMİR      BERGAMA      Ege Üniversitesi Bergama M.Y.O.
      İZMİR      MENEMEN      İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Esatpaşa Mah. Atatürk Cad. No:110
      İZMİR      ÖDEMİŞ      Ege Üniversitesi Ödemiş M.Y.O.
      İZMİR      TİRE      Ege Üniversitesi Tire Kutsan M.Y.O. Cumhuriyet Meydanı No:3
      KARS      MERKEZ      Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fevzi Çakmak Mah. ÖSYM İl Sınav       Yöneticiliği Bürosu
      KASTAMONU      MERKEZ      Kastamonu Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi
      KAYSERİ      MERKEZ      Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ÖSYM Bürosu Talas Yolu
      KAYSERİ      DEVELİ      Develi Lisesi Cumhuriyet Cad. Belediye Karşısı
      KIRKLARELİ      MERKEZ      Kırklareli Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Değirmencik Yolu Kavaklı
      KIRKLARELİ      LÜLEBURGAZ      Trakya Üniversitesi Lüleburgaz  M.Y.O. Kepirtepe Mevki
      KIRŞEHİR      MERKEZ      Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi  Vali Selahattin       Hatipoğlu Spor sal. Üstü Terme Caddesi
      KOCAELİ      MERKEZ      Kocaeli Üniversitesi Anıtpark Yerleşkesi Şube Kütüphanesi ÖSYM İl Sınav       Yöneticiliği
      KOCAELİ      MERKEZ      Kocaeli Üniversitesi Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı Umuttepe       Yerleşkesi
      KOCAELİ      MERKEZ      Kocaeli Üniversitesi Veziroğlu Yerleşkesi Şube Kütüphanesi
      KOCAELİ      GEBZE      Gebze Sınav Merkezi Yöneticiliği Osman Yılmaz Mah. 608/1. Sok. No:2
      KOCAELİ      GÖLCÜK      Kocaeli Üniversitesi Gölcük  M.Y.O. Yunus Emre Mah. 17 Ağustos Bulvarı       Saraylı
      KOCAELİ      KARAMÜRSEL      ÖSYM Karamürsel Sınav Merkezi Yöneticiliği Tabakhane Mah. Atatürk Cad.       No:67
      KOCAELİ      KÖRFEZ      Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol Marşal Kampüsü M.Y.O.
      KONYA      MERKEZ      Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü Karatay Medresesi Karşısı
      KONYA      AKŞEHİR      Selçuk Üniversitesi Akşehir M.Y.O. Kozağaç Mah. Alanyurt Mevkii
      KONYA      KONYA EREĞLİ      Selçuk Üniversitesi Ereğli M.Y.O.
      KÜTAHYA      MERKEZ      Dumlupınar Üniversitesi Kütahya M.Y.O. Germiyan Kampüsü Afyon Yolu 7.       Km.
      MALATYA      MERKEZ      İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi İdari Bina Zemin kat  ÖSYM Bürosu       Kampüs
      MANİSA      MERKEZ      Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Şehitler Mah.       Akhisar Cad.
      MANİSA      AKHİSAR      Celal Bayar Üniversitesi Tütün Eksperliği Y.O. Devlet Karayolu Üzeri
      MANİSA      SALİHLİ      Mithat Paşa Mah. Belediye Cad. Kervan İşhanı Kat 3
      MANİSA      SOMA      Celal Bayar Üniversitesi Soma M.Y.O. Nihat Danişment Mah. Değirmen Cad.       No:2
      MANİSA      TURGUTLU      Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu M.Y.O. Belediye Fidanlık Tesisleri       İstasyon Mevkii
      K.MARAŞ      MERKEZ      Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kat: 2 İsmet Paşa       Mahallesi
      K.MARAŞ      ELBİSTAN      Kahramanmaraş Sütçü İmam Üni. Elbistan M.Y.O. Kütüphanesi
      K.MARAŞ      GÖKSUN      Kahramanmaraş Sütçü İmam Üni. Göksun M.Y.O. Kayseri Yolu Çağrı Cad.       No:45
      MARDİN      MERKEZ      Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık M.Y.O. Meydanbaşı
      MUĞLA      MERKEZ      Muğla Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Zemin Kat       S Blok 4427 No'lu Oda
      MUĞLA      FETHİYE      Muğla Üniversitesi Fethiye Sağlık Y.O. Yerleşkesi Çalıca Tepesi Mevkii       Karaçulha Beldesi
      MUĞLA      MİLAS      Muğla Üniversitesi Milas Sıtkı Koçman M.Y.O. ÖSYM Bürosu Berçin Beldesi
      MUŞ      MERKEZ      Muş Alparslan  Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı
      NEVŞEHİR      MERKEZ      Nevşehir Üniversitesi  İ.İ.B.F. Avanos Yolu Üzeri
      NİĞDE      MERKEZ      Niğde Üniversitesi Rektörlük Binası
      ORDU      MERKEZ      Ordu Üniversitesi Ordu Ziraat Fakültesi  Cumhuriyet Mah. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı
      ORDU      ÜNYE      Ordu  Üniversitesi Ünye İ.İ.B. Fakültesi 1. Kat
      RİZE      MERKEZ      Karadeniz Teknik Üniversitesi Rize İlahiyat Fakültesi Paşakuyu Mah.  Atatürk Caddesi
      RİZE      ARDEŞEN      İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi Atatürk Anaokulu Üstü 2. Kat
      RİZE      ÇAYELİ      Hopa Caddesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hükümet Binası Kat:2
      SAKARYA      MERKEZ      Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampusü Girişi Serdivan
      SAKARYA      HENDEK      Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Başpınar Mah. Muammer Sencer       Caddesi ÖSYM Bürosu
      SAMSUN      MERKEZ      Ondokuz Mayıs Üniversitesi Merkez Kütüphane Binası Zemin Kat  ÖSYM İrtibat Bürosu Kurupelit
      SAMSUN      MERKEZ      Ondokuz Mayıs Üniversitesi Terme M.Y.O.
      SAMSUN      MERKEZ      Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kavak M.Y.O.
      SAMSUN      BAFRA      Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bafra M.Y.O. Yaşar Doğu Caddesi
      SAMSUN      ÇARŞAMBA      Çarşamba Belediyesi Kat:5
      SAMSUN      HAVZA      Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havza M.Y.O. Askerlik Şubesi Karşısı
      SİİRT      SİİRT      Üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesi
      SİNOP      MERKEZ      Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sinop Su Ürünleri Fakültesi Akliman - Sinop M.Y.O. Ada Mah.
      SİNOP      MERKEZ      Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sinop M.Y.O. Ada Mahallesi
      SİVAS      MERKEZ      Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kampus
      TEKİRDAĞ      MERKEZ      Namık Kemal Üniversitesi  Ziraat Fakültesi Değirmen Altı
      TEKİRDAĞ      ÇORLU      Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Çerkezköy Yolu Üzeri Samandede Mevki 3. Km.
      TOKAT      MERKEZ      Gaziosmanpaşa Üniversitesi ÖSYM İl Sınav Yöneticiliği Bürosu Kışla Yolu       Üzeri
      TOKAT      NİKSAR      Gaziosmanpaşa Üniversitesi Niksar M.Y.O. Ağ Pınar Mevkii
      TOKAT      TURHAL      Gaziosmanpaşa Üniversitesi Turhal M.Y.O. İdari Bina Zemin Kat  Kurukafa       Mevki
      TOKAT      ZİLE      Gaziosmanpaşa Üniversitesi Zile M.Y.O. Çekerek Yolu 3. Km.
      TRABZON      MERKEZ      Karadeniz Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Eski Bina Giriş Kat
      TUNCELİ      MERKEZ      Fırat Üniversitesi Tunceli M.Y.O. Atatürk Mahallesi
      Ş.URFA      MERKEZ      Harran Üniversitesi Yenişehir Kampusü Tıp Fakültesi Morfoloji Binası
      Ş.URFA      MERKEZ      Şanlıurfa Lisesi
      Ş.URFA      MERKEZ      Şanlıurfa Orhan Gazi Lisesi
      Ş.URFA      MERKEZ      Siverek Lisesi
      Ş.URFA      MERKEZ      Viranşehir Lisesi
      Ş.URFA      BİRECİK      Harran Üniversitesi Birecik M.Y.O. Karşıyaka Mahallesi Belediye       Tesisleri
      UŞAK      MERKEZ      Uşak Eğitim Fakültesi 1 Eylül Kampusü İzmir Yolu Üzeri 7. Km.
      VAN      MERKEZ      Yüzüncü Yıl Üniversitesi İ.İ.B.F.  ÖSYM Sın. Merk. Yön. Zeve Kampusü
      VAN      ERCİŞ      Yüzüncü Yıl Üniversitesi Erciş M.Y.O. Karataşlar Mevki
      YOZGAT      MERKEZ      Bozok Üniversitesi Yozgat M.Y.O.
      YOZGAT      SORGUN      Sorgun Lisesi Yeni Mah. Cumhuriyet Caddesi
      YOZGAT      SORGUN      Kız Meslek Lisesi Yeni Mahalle Cumhuriyet Caddesi
      YOZGAT      SORGUN      Ticaret Meslek Lisesi Yazlak Mahallesi Şefaatli Caddesi
      ZONGULDAK      ZONGULDAK      Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlük Eski Binası ÖSYM Bürosu
      ZONGULDAK      KRDZ.EREĞLİ      Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Kepez Mah.       Solak Yol Ayrımı
      AKSARAY      AKSARAY      Aksaray Üniversitesi Aksaray Mühendislik Fakültesi Konya Yolu Üzeri
      BAYBURT      BAYBURT      Atatürk Üniversitesi Bayburt M.Y.O. Trabzon Yolu Üzeri 2. Km. Askeri       Kışla Karşısı
      KARAMAN      KARAMAN      Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi M.Y.O. Yunus Emre Kampusü Mara Yolu       Üzeri
      KARAMAN      KARAMAN      Karaman Lisesi
      KARAMAN      KARAMAN      Fatih Lisesi
      KARAMAN      KARAMAN      Yunuskent Lisesi
      KARAMAN      KARAMAN      Ermenek Lisesi
      KARAMAN      KARAMAN      Yunus Emre Lisesi Sarı veliler
      KIRIKKALE      KIRIKKALE      Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Yenidoğan Mah. Mimar       Sinan Cad.
      BATMAN      BATMAN      Dicle Üniversitesi BatmanTeknik Eğitim Fakültesi
      ŞIRNAK      ŞIRNAK      Dicle Üniversitesi Şırnak M.Y.O. Gündoğdu Mah. Stadyum Karşısı
      BARTIN      BARTIN      Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Bartın Orman Fakültesi İdari ve Mali       İşler Bürosu
      ARDAHAN      ARDAHAN      Kafkas Üniversitesi Ardahan M.Y.O Göle Yolu Üzeri Erzurum Caddesi
      IĞDIR      IĞDIR      Kafkas Üniversitesi Iğdır M.Y.O. Melekli Yolu
      YALOVA      YALOVA      Uludağ Üniversitesi Yalova M.Y.O. Bağlarbaşı Mah. Safran Yolu
      KARABÜK      KARABÜK      Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Karabük Teknik Eğitim Fakültesi ÖSYM       Bürosu
      KİLİS      KİLİS      Gaziantep Üniversitesi Kilis M.Y.O. 4. Kat İslahiye Yolu Üzeri
      OSMANİYE      OSMANİYE      Çukurova Üniversitesi Osmaniye M.Y.O. Fakıuşağı Kampüsü
      KADİRLİ      KADİRLİ      Osmaniye Korkut  Ata Üniversitesi Yükekokul Binası
      DÜZCE      DÜZCE      Düzce Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Konuralp Yerleşkesi 1. Kat       113 No'lu Oda
      LEFKOŞA            LEFKOŞA            ÖSYM Temsilciliği Bedrettin Demirel Cad.No:101

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
Sponsor Baglantilar

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Start | Sayfa 0 | Sayfa 1 | Sayfa 2 | Sayfa 3 | Sayfa 4 | Sayfa 5 | Sayfa 6 | Sayfa 7 | Sayfa 8 | Sayfa 9 | Sayfa 10
Yaramazadam | Powered by SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap Arşiv2 Program Arşiv Program Arşiv Sağlık Sağlık Rehberi

Yaramazadam Çöl Atesi v3 by rallyproco